DÉCAARDÉCAAR is een nieuw en modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders en business development professionals in de industrie. Het is in essentie een merk dat is gebouwd door experts die allemaal bekend staan om hun expertise en kennis binnen de cosmeticabranche.

Heb je last van acne en een onzuivere huid, pigmentvlekken, een vale en vermoeide huid of rimpels en lijntjes? DÉCAAR biedt jou effectieve oplossingen voor zichtbare verbetering van jouw huid. De combinatie van algen, kruiden en perfluorcarbon wordt beschouwd als de meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. Doordat er tijdens de Treatments alleen maar gebruik wordt gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zijn de behandelingen zeer effectief, maar zeker niet agressief. De DÉCAAR behandelingen zijn geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid.

Verzorgingsproducten nodig?

Bent u een klant van Salon Sabeau? Heeft u verzorgingsproducten nodig maar geen tijd om een bezoek te brengen aan mijn salon? Geen zorgen! Vul het bestel formulier in op mijn website en ik kom de producten bij u thuis afleveren.