Bio peelingNaast hannah werk ik ook met de producten van Decaar. DÉCAAR is een nieuw en modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van enkele van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders en business development professionals in de industrie. Het is in essentie een merk dat is gebouwd door experts die allemaal bekend staan om hun expertise en kennis binnen de cosmeticabranche.

Een professionele behandeling, uitsluitend gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën, die de bloedcirculatie bevordert, de celvernieuwing stimuleert en de huid verjongt. De meest geavanceerde en effectieve combinatie voor het behandelen van verschillende huidproblemen. Deze intensieve behandeling stimuleert de celdeling in de huid en herstelt het evenwicht van een vette huid. Zij vermindert acnelittekens, rosacea, grove poriën overmatige pigmentatie, ouderdomsvlekken en rimpels.

De Bio-peeling behandeling is wereldwijd erkend en bewezen veilig, succesvol en onschadelijk bij de behandeling van genoemde huidproblemen.

PrijslijstBehandeling Prijs
Per behandeling € 79
Kuurverband 3 behandelingen € 215

Extra infoDeze behandeling is eventueel uit te breiden met een bindweefsel massage. Het epileren van de wenkbrauwen zit bij deze behandeling inbegrepen. Ook om de behandeling thuis voort te kunnen zetten is het aan te bevelen enkele producten van Decaar te gebruiken. Deze producten heb ik in huis voor u.